Foto: Whitepresss
Foto: Whitepresss

Dodobra smo zakorakali v jesen in jesensko vreme, a čas je, da temu prilagodite tudi svoj izbor oblačil. Zagotovo se v vaših omarah še vedno najdejo kosi, ki so sicer kraljevali med modnimi trendi preteklih sezon, a vas ne navdušujejo več. Zakaj torej ne bi dali priložnost novim atraktivnim kosom in na tak način poživili svoj videz? Nikakor ni potrebe, da za nakupe zapravljate celo premoženje in si omislite celoten nabor novih oblačil za vašo garderobo, ampak bo dovolj že nekaj osnovnih kosov, s katerimi boste popestrili vaš videz.

Za kakšno priložnost izbirate svojo novo srajco?

Eden najbolj priljubljenih kosov med pripadnicami nežnejšega spola so zagotovo bluze in srajce, ki jih je mogoče kombinirati na veliko različnih načinov. Ženske srajce (https://answear.si/k/zenske/oblacila/bluze-in-srajce) so namreč kos, ki ga je mogoče obleči na skorajda vse priložnosti, prav tako se ujemajo z večino modnih slogov. Preden se odločite za nakup novega kosa vrhnjega oblačila, pa se vendarle vprašajte, za kakšno priložnost namreč iščete novo srajco ali bluzo. Na spletni strani trgovine Answear ponujajo bogat nabor različnih barv, modelov in vzorcev ženskih srajc in bluz, kjer boste zagotovo našli pravi kos zase. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo izdelkov priznanih modnih oblikovalcev. V primeru, da iščete eleganten kos vrhnjega oblačila za poslovni sestanek ali kakšno drugo posebno priložnost, izberite bluzo. Sijoče bluze z gumbi tako že vrsto let veljajo za nepogrešljiv in nadvse ženstven modni kos. S kratkimi, dolgimi rokavi ali brez, mogoče jih je skombinirati h krilu, elegantnim hlačam, kostimom. Za dovršen videz s pridihom elegance dodajte še čevlje z visoko peto.

Foto: Whitepresss
Foto: Whitepresss

Urban videz dopolnite s srajco

Ženske bluze resda zahtevajo nekoliko več pozornosti pri kombiniranju z drugimi kosi, a so obenem primerne za prav določene priložnosti. Nekoliko bolj nosljive so srajce. V ponudbi na spletni strani Answear (https://answear.si/) lahko tako izbirate tudi med različnimi srajcami. Odločite se lahko za nekoliko bolj športno različico ali klasično srajco, ki se odlično poda h kavbojkam, hlačam chino ali kratkim bermudam ob poletnih mesecih. Sproščen videz lahko dopolnite z mokasini ali lahkotnimi sandali. Nadvse priljubljena je kombinacija srajce in puloverja, ki je primerna predvsem za prehodno vreme.

Namesto obleke srajčna obleka - ja ali ne?

Nepogrešljiva in preverjena kombinacija k vaši novi bluzi ali srajci so seveda hlače. Na spletni strani Answear so na voljo različne ženske hlače, ki so primerne za vse generacije, priložnosti in modne sloge. V kolikor pa se uvrščate med navdušenke nad oblekami in krili, pa lahko z nakupom srajčne bluze poskrbite za dvoje v eni potezi. Srajčne bluze so svoj preboj med modnimi smernicami naredile že pred časom, vse od takrat pa ostajajo zelo priljubljene med ženskami različnih starosti. Srajčne bluze so tako odlična izbira za urbane poletne kombinacije, lahko jih kombinirate tudi s pajkicami ali kratkimi hlačami, nadvse priljubljena pa je tudi kombinacija s pasom, ki ga lahko zapnete čez bluzo in tako ustvarite svojstven trendovski videz.