Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Tretji polčas • oddaje

Tretji polčas Boštjan Cesar že v Ljudskem vrtu

14.10.2024

Tretji polčas je bil seveda spet v znamenju nogometa. Razlog je preprost – slovo Anteja Šimundže iz Ljudskega vrta in drugi krog Lige narodov nogometne reprezentance.

Tretji polčas Slovensko nogometno prvenstvo in Liga narodov

07.10.2024

Tretji polčas je znova nogometni, saj smo se ozrli na slabo tretjino odigranih srečanj v slovenskem prvenstvu in dodali še razmišljanja pred dvema gostovanjema slovenske nogometne reprezentance v Ligi narodov, preko katere Slovenija naskakuje uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki bo čez dve leti v Združenih državah Amerike.

Tretji polčas Nogomet pred 11. krogom prvenstva in Ligo narodov

30.09.2024

Tretji polčas je bil znova nogometno obarvan – za nami je namreč deset krogov prve lige, pred nami pa tudi nov ligaški premor ki prinaša varovancem Matjaža Keka četrtkovo gostovanje na Norveškem in ponedeljkovo v Kazahstanu.

Tretji polčas 100 let odbojke v Mariboru in Sloveniji

23.09.2024

Tretji polčas smo tokrat posvetili 100-letnici igranja odbojke v Mariboru in Sloveniji in pravkar minulemu Skerbinjekovemu memorialu v odbojki v Dvorni Tabor.

Tretji polčas Odbojka

02.09.2024

Tretji polčas smo namenili odbojki in obema prvoligaškima sredinama. Fantje pri I-ventu so zamenjali ekipo, dekleta pa polovico ekipe in ime glavnega sponzorja.

Tretji polčas Po nogometnem derbiju med Mariborom in Olimpijo in o uvrstitvi vijoličastih v Ligo prvakov, pred 25-imi leti

26.08.2024

V Tretjem polčasu tokrat o odzivih z nogometnega derbija med Mariborom in Olimpijo, ob tem pa smo podoživeli tudi prvo uvrstitev vijoličastih v Ligo prvakov, pred 25-imi leti.

Tretji polčas Slovenski nogometni klubi v Evropi

19.08.2024

Tretji polčas je tokrat v znamenju nogometa. S pomočjo gostujočih komentatorjev smo analizirali razplet 5. kroga državnega prvenstva, ozrli pa smo se tudi na predstave Maribora, Celja in Olimpije v evropskih tekmovanjih in predstavili pričakovanja pred odločilnimi obračuni za nastop v skupinskem delu Konferenčne lige.

Tretji polčas Vrhunci 33. poletnih olimpijskih iger

12.08.2024

Tretji polčas je bil tokrat v znamenju zaključka olimpijskih iger v Parizu in nogometa.

Tretji polčas Pregled nogometnega dogajanja

29.07.2024

Pogovorna oddaja o športu.

Stran 1 od 20
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov