Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Na svetovne dan pice smo v studiu povabili družino Glavaš iz Kopra, ki se s pripravo pic v Sloveniji ukvarja že več kot 30 let. Kaj je ključno pri pripravi pice in zakaj je ta jed tako priljubljena, sta nam razložila Kalif in Emir Glavaš iz Pizzerie Ancora v Kopru.
1660 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
Na svetovne dan pice smo v studiu povabili družino Glavaš iz Kopra, ki se s pripravo pic v Sloveniji ukvarja že več kot 30 let. Kaj je ključno pri pripravi pice in zakaj je ta jed tako priljubljena, sta nam razložila Kalif in Emir Glavaš iz Pizzerie Ancora v Kopru.
Neveljaven email naslov