Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ustrezna, ali bolje - kakovostna - prehrana je temelj našega zdravja. Dokazano tudi zmanjšuje možnosti razvoja različnih bolezni ali pa pomaga pri soočenju z njimi. Preverjeno tako krepi kakovost življenja. Inštitut za nutricionistiko in Nacionalni inštitut za javno zdravje sta s finančno podporo Ministrtstva za zdravje vzpostavila nacionalni portal o hrani in prehrani, katerega ključni cilji so krepiti vrednote in povečati obveščenost in znanje prebivalcev o koristih zdrave prehrane; zagotoviti verodostojne, strokovne in razumljive informacije s področja prehrane v vseh življenjskih obdobjih ter povezovanje stroke in promocija znanosti na področju prehrane in javnega zdravja. Več o projektu pa nam bo v nadaljevanju povedala doc. dr. Anita Kušar z Inštituta za nutricionistiko. K poslušanju vabi Mateja Brežan.
564 epizod
Svetovalna oddaja na Radiu Koper je namenjena vsem, ki bi radi vedeli in izvedeli kaj več in ki bi radi na svoja vprašanja slišali jasen odgovor. Vsak četrtek med 10.00 in 10.30 obravnavamo teme, ki so del našega vsakdana, in z različnimi strokovnjaki iščemo način, kako iz problema narediti izziv. Bodite del oddaje tudi vi. Postavite nam vprašanje zdaj!
Ustrezna, ali bolje - kakovostna - prehrana je temelj našega zdravja. Dokazano tudi zmanjšuje možnosti razvoja različnih bolezni ali pa pomaga pri soočenju z njimi. Preverjeno tako krepi kakovost življenja. Inštitut za nutricionistiko in Nacionalni inštitut za javno zdravje sta s finančno podporo Ministrtstva za zdravje vzpostavila nacionalni portal o hrani in prehrani, katerega ključni cilji so krepiti vrednote in povečati obveščenost in znanje prebivalcev o koristih zdrave prehrane; zagotoviti verodostojne, strokovne in razumljive informacije s področja prehrane v vseh življenjskih obdobjih ter povezovanje stroke in promocija znanosti na področju prehrane in javnega zdravja. Več o projektu pa nam bo v nadaljevanju povedala doc. dr. Anita Kušar z Inštituta za nutricionistiko. K poslušanju vabi Mateja Brežan.
Neveljaven email naslov