Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.
Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.
4647 epizod
Vsakodnevna pogovorna radijska oddaja o aktualnih temah je zasnovana po načelu okrogle mize in edina tovrstna v slovenskem radiofonskem prostoru.
Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.
Trgatev se je letos začela veliko prej kot običajno in bo šla h koncu v drugi polovici septembra, ko so se na nanjo prejšnja leta komaj pripravljali. Kakšen pridelek in kakovost pričakujejo v vseh treh vinorodnih deželah, Podravju, Posavju in Primorski? Povsod je grozdja manj, a je kakovostno kljub dolgotrajni suši in visokim temperaturam. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako kljubovati klimatskim spremembam in kaj storiti v panogi, da bi bili vinogradniki in vinarji uspešnejši, konkurenčnejši in bolj povezani. Več v Studiu ob 17-ih s Suzano Vahtarić in gosti.
Neveljaven email naslov