Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Miklavž je piškote že spekel, zdaj ste na vrsti vi! December je namreč pravi mesec za utrjevanje znanja praznične peke, pa naj bodo to medenjaki, sadni kruh, cimetove zvezdice ali drugo drobno pecivo. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu bo z nami Cecilija Per, ki je svoje slaščičarsko znanje vrsto let predajala novim rodovom slovenskih slaščičarjev. Če vas zanima, kako narediti bolj krhko testo, kako shranjevati medenjake, da se ne izsušijo, s čim nadomestiti moko, jajca, mleko ali sladkor, nas pokličite med oddajo in vprašajte.
Drobno pecivo, ki naredi praznike še lepše
Miklavž je piškote že spekel, zdaj ste na vrsti vi! December je namreč pravi mesec za utrjevanje znanja praznične peke, pa naj bodo to medenjaki, sadni kruh, cimetove zvezdice ali drugo drobno pecivo. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu bo z nami Cecilija Per, ki je svoje slaščičarsko znanje vrsto let predajala novim rodovom slovenskih slaščičarjev. Če vas zanima, kako narediti bolj krhko testo, kako shranjevati medenjake, da se ne izsušijo, s čim nadomestiti moko, jajca, mleko ali sladkor, nas pokličite med oddajo in vprašajte.
4293 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Miklavž je piškote že spekel, zdaj ste na vrsti vi! December je namreč pravi mesec za utrjevanje znanja praznične peke, pa naj bodo to medenjaki, sadni kruh, cimetove zvezdice ali drugo drobno pecivo. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu bo z nami Cecilija Per, ki je svoje slaščičarsko znanje vrsto let predajala novim rodovom slovenskih slaščičarjev. Če vas zanima, kako narediti bolj krhko testo, kako shranjevati medenjake, da se ne izsušijo, s čim nadomestiti moko, jajca, mleko ali sladkor, nas pokličite med oddajo in vprašajte.
Drobno pecivo, ki naredi praznike še lepše
Miklavž je piškote že spekel, zdaj ste na vrsti vi! December je namreč pravi mesec za utrjevanje znanja praznične peke, pa naj bodo to medenjaki, sadni kruh, cimetove zvezdice ali drugo drobno pecivo. V ponedeljkovem Svetovalnem servisu bo z nami Cecilija Per, ki je svoje slaščičarsko znanje vrsto let predajala novim rodovom slovenskih slaščičarjev. Če vas zanima, kako narediti bolj krhko testo, kako shranjevati medenjake, da se ne izsušijo, s čim nadomestiti moko, jajca, mleko ali sladkor, nas pokličite med oddajo in vprašajte.
Neveljaven email naslov