Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
01.09.2022 26 min

Priprava burgerjev

Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Že res, da so burgerji značilni predstavniki »street food-a« ali ulične hrane, ampak prav tako lahko postanejo zvezde vašega jedilnika v vseh letnih časih. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v četrtkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

01.09.2022 26 min

Priprava burgerjev

Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Že res, da so burgerji značilni predstavniki »street food-a« ali ulične hrane, ampak prav tako lahko postanejo zvezde vašega jedilnika v vseh letnih časih. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v četrtkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov