Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
12.10.2022 25 min

Osnove prehranjevanja

Kdaj in kolikokrat na dan jesti? Katera živila so bolj primerna za določen obrok? Je zelenjava kot zadnji obrok v dnevu priporočljiva, zakaj fruktoze in predelanega sladkorja ne smemo enačiti in ali obstajajo priporočila, ki jih lahko apliciramo na vse, čeprav so genetika, okoljski vplivi, (ne)dejavnost, stres in navade pri ljudeh različni? Vse to namreč vpliva na naš nakup živil in posledično način prehranjevanja. Zala Mlinšek, magistrica inženirka prehrane, bo na vaša vprašanja odgovarjala po 8.00 v sredinem Svetovalnem servisu o osnovnih priporočilih prehranjevanja.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

12.10.2022 25 min

Osnove prehranjevanja

Kdaj in kolikokrat na dan jesti? Katera živila so bolj primerna za določen obrok? Je zelenjava kot zadnji obrok v dnevu priporočljiva, zakaj fruktoze in predelanega sladkorja ne smemo enačiti in ali obstajajo priporočila, ki jih lahko apliciramo na vse, čeprav so genetika, okoljski vplivi, (ne)dejavnost, stres in navade pri ljudeh različni? Vse to namreč vpliva na naš nakup živil in posledično način prehranjevanja. Zala Mlinšek, magistrica inženirka prehrane, bo na vaša vprašanja odgovarjala po 8.00 v sredinem Svetovalnem servisu o osnovnih priporočilih prehranjevanja.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov