Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
29.12.2022 32 min

Izbor penine in vina za silvestrsko večerjo

Boste letos drzni in se bo na vaši silvestrski mizi znašla penina, ki je še niste poskusili, ali pa se boste držali preverjene klasike? Poznate razliko med mehurčki, ki nastanejo pri charmat in tistimi, ki nastanejo pri klasični metodi? Kako vam lahko pri določanju roka trajanja penine pomaga podatek o tem, kdaj je bila degoržirana? Dobrodošla seveda tudi vprašanja o izboru vin, s katerimi boste silvestrsko večerjo obogatili in jo povzdignili na nov (ali vsaj precej višji) nivo. Gost Svetovalnega servisa bo sommelier in vinski publicist Jože Rozman.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

29.12.2022 32 min

Izbor penine in vina za silvestrsko večerjo

Boste letos drzni in se bo na vaši silvestrski mizi znašla penina, ki je še niste poskusili, ali pa se boste držali preverjene klasike? Poznate razliko med mehurčki, ki nastanejo pri charmat in tistimi, ki nastanejo pri klasični metodi? Kako vam lahko pri določanju roka trajanja penine pomaga podatek o tem, kdaj je bila degoržirana? Dobrodošla seveda tudi vprašanja o izboru vin, s katerimi boste silvestrsko večerjo obogatili in jo povzdignili na nov (ali vsaj precej višji) nivo. Gost Svetovalnega servisa bo sommelier in vinski publicist Jože Rozman.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov