Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
17.01.2024 27 min

Fermentirana hrana je lahko vsak dan na krožniku

Suzana Kranjec ne fermentira le sadja in zelenjave, pač pa tudi fižol, črni riž, smetano, maslo in seveda testo za kruh. Kako in zakaj fermentiramo živila in s pomočjo katerih mikroorganizmov? Odgovore na ta vprašanja smo slišali v sredinem Svetovalnem servisu na Prvem, ko je Suzana Kranjec odgovarjala tudi na vaša vprašanja povezana s fermentacijo hrane.


Svetovalni servis

4296 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

17.01.2024 27 min

Fermentirana hrana je lahko vsak dan na krožniku

Suzana Kranjec ne fermentira le sadja in zelenjave, pač pa tudi fižol, črni riž, smetano, maslo in seveda testo za kruh. Kako in zakaj fermentiramo živila in s pomočjo katerih mikroorganizmov? Odgovore na ta vprašanja smo slišali v sredinem Svetovalnem servisu na Prvem, ko je Suzana Kranjec odgovarjala tudi na vaša vprašanja povezana s fermentacijo hrane.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov