Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Suzana Kranjec ne fermentira le sadja in zelenjave, pač pa tudi fižol, črni riž, smetano, maslo in seveda testo za kruh. Kako in zakaj fermentiramo živila in s pomočjo katerih mikroorganizmov? Odgovore na ta vprašanja smo slišali v sredinem Svetovalnem servisu na Prvem, ko je Suzana Kranjec odgovarjala tudi na vaša vprašanja povezana s fermentacijo hrane.
4296 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Suzana Kranjec ne fermentira le sadja in zelenjave, pač pa tudi fižol, črni riž, smetano, maslo in seveda testo za kruh. Kako in zakaj fermentiramo živila in s pomočjo katerih mikroorganizmov? Odgovore na ta vprašanja smo slišali v sredinem Svetovalnem servisu na Prvem, ko je Suzana Kranjec odgovarjala tudi na vaša vprašanja povezana s fermentacijo hrane.
Neveljaven email naslov