Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Za 4 osebe
150 g ajdove kaše
500 g očiščenega in opranega regrata
100 g slanine
Sol, poper
Strok sesekljanega česna
Bučno olje
Balzamični kis
Ajdovo kašo 2 uri pred pripravo namočimo v hladni vodi. Po tem jo nekoliko solimo in pristavimo na ogenj. Kuhamo dobrih 5 minut pokrito. Slanino narežemo na rezance in opražimo brez maščobe. H kaši primešamo olje in kis, sesekljan česen ter solimo. Vmešamo jo v regrat in posujemo z opraženo slanino.
Pripravili Mojca Polak in Darinka Čobec.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Za 4 osebe
150 g ajdove kaše
500 g očiščenega in opranega regrata
100 g slanine
Sol, poper
Strok sesekljanega česna
Bučno olje
Balzamični kis
Ajdovo kašo 2 uri pred pripravo namočimo v hladni vodi. Po tem jo nekoliko solimo in pristavimo na ogenj. Kuhamo dobrih 5 minut pokrito. Slanino narežemo na rezance in opražimo brez maščobe. H kaši primešamo olje in kis, sesekljan česen ter solimo. Vmešamo jo v regrat in posujemo z opraženo slanino.
Pripravili Mojca Polak in Darinka Čobec.
Neveljaven email naslov