Foto:
Foto:

Normalno sem se pripravljala za štart. Izid 4:41 se mi zdi zelo v redu, razen lani v Budimpešti zjutraj še nisem bila tako hitra. Pričakovala sem slabši izid, tudi zato, ker sem bila v zadnjih dneh sama svoj trener. Nihče, razen mojih domačih in moje 'cimre' Anje (Čarman op.a.) ne ve, pod kakšnim stresom sem bila. Počutila sem se zelo izdano, ker me je trener pustil na cedilu. On je edini, ki bi me moral podpirati. Razočarana sem tudi, ker me nihče ni vprašal za mnenje o vsej zadevi. Po vsem tem ne verjamem, da bom trenerju lahko še naprej zaupala. Zdaj imam najprej premor, da se odločim, kako naprej, če bom sploh nadaljevala.

Slovenija je majhna in Miha Potočnik je edini dober trener za mešani slog in srednje proge pri nas. Drugam ne morem iti in te želje niti nimam. Bomo videli, kaj bo ... Trdiva vsak svoje in od takrat naprej se nisva pogovarjala in tega niti nočem komentirati.

Plavalka Anja Klinar zanika, da je izjavila, da je na svetovnem prvenstvu v Šanghaju verjetno ne bo na štartu njene paradne discipline 400 metrov mešano. Jeseničanka je v nedeljo res nastopila, vendar se z 12. izidom (4:41,23) ni prebila v finale. Njeno nadaljnje sodelovanje s trenerjem Miho Potočnikom je negotovo.