Makedonski napadalec Dragan Čadikovski je na zelo buren način začel svojo kariero pri Olimpiji. Foto: www.nkolimpija.si
Makedonski napadalec Dragan Čadikovski je na zelo buren način začel svojo kariero pri Olimpiji. Foto: www.nkolimpija.si
Dare Vršič - Dragan Čadikovski, Olimpija, Facebook
Sporni zapis na "zidu" Vršičevaga profila, ki je nastal po eni izmed zmag Olimpije v spomladanskem delu prvenstva. (Za povečavo kliknite na sliko.) Foto: Facebook

Nikoli v življenju nisem nikogar užalil ali želel koga užaliti. Če je kdo to tako razumel, potem se opravičujem, kot se ob tej priložnosti opravičujem vsem navijačem Olimpije. Dal bom vse od sebe, da bomo čim bolj uspešni, navijačem pa se nameravam oddolžiti z odnosom na igrišču in čim boljšimi igrami.

Dare Vršič: Ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Več kot očitno gre za zbadanje med prijatelji. Poznava se še iz Celja, že skoraj deset let, Dragan se vedno rad pošali, vendar je izjemno pošten človek, zato se mi srce para ob vsem, kar se je zgodilo. Prosil bi vse, da se zadeva čim prej umiri, ker potrebujemo Dragana v ekipi, potrebujemo pa tudi mir in navijače na naši strani pred izjemno pomembno tekmo proti Širokemu Brijegu.

Novi napadalec Olimpije Dragan Čadikovski se je že prvi dan v "zmajevem gnezdu" znašel na udaru navijačev zaradi nekaj mesecev starega zapisa na profilu Facebooka vezista zeleno-belih Dareta Vršiča. Nogometaša sta že dolgo let prijatelja, navijači pa so šalo Čadikovskega glede Olimpije vzeli skrajno resno in se burno odzvali, zato je želel novinec pojasniti nastali položaj.

Desno spodaj si lahko preberete sporni zapis na "zidu", ki je tako razburil privržence Olimpije.

Vir: uradna spletna stran NK Olimpija Ljubljana (www.nkolimpija.si).