Foto:
Foto:

Mislim, da selektorju ni v čast, da daje izjave, ki s košarko nimajo veze. Sam ne podcenjujem nobenega poklica, sem pa v košarko vpet že dobrih 20 let in se na tem področju neprestano izobražujem ter napredujem.

Slaščice so še vedno moja razvada. Rad jih pripravljam in rad jih tudi jem, podobno kot celotna družina. Enkrat ali dvakrat na leto me otroci in žena prepričajo, naj jim pripravim kaj sladkega. Rad tudi kuham, toda sladice so na prvem mestu.
Nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance Memi Bečirović, ki je pred kratkim z Iranom postal azijski prvak, o svoji ljubezni do slaščic. Vir: Dnevnik
Po evropskem prvenstvu v Litvi pred dvema letoma je zdajšnji selektor Božidar Maljković v intervjuju za Sportske novosti o Bečiroviću povedal naslednje: "Če bi me kritizirali Sagadin, Subotić, Zdovc ali Pipan, bi se še malce zamislil, toda ta gospod pretirava. Napada me od prvega dne, ker v reprezentanco nisem vzel njegovega sina. Govori, da je 7. mesto neuspeh. Moje sporočilo je, da je on zelo dober slaščičar, ne pa košarkarski trener. Njegove kritike me tako kaj dosti ne prizadenejo."