Foto:
Foto:

Položaj je podoben kot pri Felixu Magathu v Schalkeju. Nogometni klub ne sme biti odvisen od enega samega človeka. Pri Bayernu so v vodstvu kluba ljudje, ki so celo življenje v vrhunskem nogometu, lahko bi poslušal kakšen nasvet. Sploh ga ne razumem, ko govori, da vodstvo kluba vrši pritisk nanj. Pri Bayernu je vedno prisoten pritisk, s tem se je treba sprijazniti ali pa si poiskati drugo službo.

Rezerviste se je preveč podcenjevalo. To se pozna na njihovi samozavesti. V najbolj težkih trenutkih so nas reševali Martin Demichelis, Anatolij Timoščuk in Mario Gomez, ki naj bi že avgusta zapustili klub. Če ne bi bilo teh igralcev, bi se lahko že zdaj obrisali pod nosom z naslovom nemškega prvaka.

Zdaj je še čas, da spremenimo potek sezone v Bundesligi. Več kot deset točk ne smemo zaostati.
Predsednik Bayerna Uli Hoeness je bil v oddaji Sky 90 znova brez dlake na jeziku. Nekdani kultni menedžer Bavarcev je v 31 letih (1979-2010) popeljal Bayern do evropskega giganta v vseh pogledih. Razočaran je nad odnosom trenerja Louisa van Gaala, ki ne posluša nikogar in vse odloča po svoje. Položaj v Bundesligi je po desetih krogih zapleten, saj ima dortmundska Borussia že deset točk naskoka. V petek je Bayern ugnal Freiburg s 4:2, zadeli pa so Martin Demichelis, Anatolij Timoščuk in Mario Gomez, ki jih je van Gaal pred začetkom sezone dal na transfer listo. Ob številnih poškodbah (Arjen Rooben, Franck Ribery, Miroslav Klose, Mark van Bommel, Ivica Olić ...) so prišli še kako prav.