Kakšne volje bo Lewis Hamilton tokrat zapuščal Brazilijo? Foto: Reuters
Kakšne volje bo Lewis Hamilton tokrat zapuščal Brazilijo? Foto: Reuters
Felipe Massa
Bodo 'uroki' pomagali Felipeju Massi? Foto: Reuters

Lewis Hamilton se je v četrtek zvečer udeležil zabave, ki je oglaševala vožnjo brez alkohola. Priljubljeni komik Rafinha Bastos je na zabavi 23-letnemu Britancu podelil dres nogometnega kluba Vasca da Game.

Bo tudi Hamilton večno drugi?
Omenjeni klub prihaja iz Rio de Janeira in je v Sao Paulu zelo nepriljubljen. Kluba se drži oznaka "večno drugi", in s tem je Bastos na šaljiv način želel, da bi se urok 2. mesta preselil tudi na Hamiltona. Britanec je imel v Braziliji že lani priložnost, da postane svetovni prvak, kar mu kljub ugodnemu izhodišču po velikem preobratu ni uspelo. Hamilton ima pri 23 letih še vedno priložnost, da v nedeljo postane najmlajši svetovni prvak.

Poskusili tudi s črno mačko
Le malo zatem si je Britanca "privoščil" še en znan brazilski komik Vesgo, ki je športnika ogovoril: "Hamilton, tukaj smo se zbrali, ker te imamo radi in navijamo zate. V imenu vseh Brazilcev bi ti radi dali to darilo." Voditelj mu je nato ponudil plišasto črno mačko, ki jo je Hamilton tudi sprejel. V Braziliji črna mačka predstavlja simbol nesreče. V Britaniji ista žival navadno pomeni srečo.

Hamilton občuduje Senno
Večina Brazilcev v Hamiltonu ne vidi velikega "sovražnika", saj se jim je prikupil skozi leto, ker ves čas poudarja svoje občudovanje Ayrtona Senne.

S. J.