Bo Anže Kopitar tudi tretjič sodeloval na prestižni tekmi? Foto: EPA
Bo Anže Kopitar tudi tretjič sodeloval na prestižni tekmi? Foto: EPA

Hokejski navdušenci bodo lahko za igralce, ki bi jih želeli videti na tekmi, glasovali od 12. novembra do 2. januarja. Pri glasovanju ne bo omejitev. Vsak bo lahko glasoval tolikokrat, kot bo želel, prvič do zdaj pa bo mogoče ves čas spremljati izide glasovanja. Izidi navijaškega glasovanja bodo določili obe začetni šesterici ekip Vzhodne in Zahodne konference.

Iz Los Angelesa še Brown
Na seznamu kandidatov za tekmo zvezd so 104 igralci. Poleg Kopitarja je iz kluba Los Angeles Kings tudi Dustin Brown, vsak od 30 klubov v ligi pa ima na seznamu vsaj dva predstavnika. Največ kandidatov je iz ekipe Montreal Canadiens, šest, toliko pa jih prihaja tudi iz vrst branilca naslova Detroita. Pet igralcev je iz Pittsburgh Penguinsov.

Kopitar je v lanski sezoni prvič nastopil na tekmi zvezd, v Atlanti je v dresu Zahoda izgubil proti tekmecem iz Vzhodne konference s 7:8. Sezono pred tem, ki je bila zanj prva v najmočnejši ligi na svetu, je bil Kopitar v selekciji mladih zvezdnikov, ki po tradiciji odigrajo tekmo dan pred glavnim dvobojem.

R. K.