Kdo bo v nedeljo dvignil pokal? Foto: RTV SLO
Kdo bo v nedeljo dvignil pokal? Foto: RTV SLO

"Pred finalom smo bili postavljeni v vlogo favorita, s katero se nissmo najbolje soočili. Za to je več razlogov, med glavnimi pa je dejstvo, da sta se doslej za naslov državnega prvaka borila le Dončić in Pavič. Možnosti bi ocenil z 51:49. Ta dva odstotka se skrivata v naši dvorani in navijačih," pravi trener Heliosa Memi Bečirovič.

Okorn: Naš cilj smo izpolnili
"Že pred začetkom finala sem dejal, da si v njem ne želimo igrati predpisane stranske vloge. S tem, ko smo izsilili peto, odločilno tekmo v boju za naslov državnega prvaka, menim, da smo naš cilj izpolnili. V Domžale bomo tako v nedeljo šli povsem neobremenjeni. Obremenjujemo se le sami s seboj, kaj bo vse skupaj prineslo, pa bomo videli. Je pa jasno, da ima moštvo Heliosa Domžal vsaj dve prednosti. Domačo dvorano Komunalnega centra in večje število igralcev, ki jih ima na razpolago," je pred nedeljsko tekmo povedal trener Ljubljančanov Gašper Okorn.

Tekma v Domžalah se bo začela ob 18. uri. Prenos si lahko ogledate na drugem programu Televizije Slovenija in spletni strani www.rtvslo.si/sport.