Jasmin Hukić je po sobotnem rojstvu sina odigral neverjetno partijo. Foto: RTV SLO
Jasmin Hukić je po sobotnem rojstvu sina odigral neverjetno partijo. Foto: RTV SLO
Podoživite zadnjih 30 sekund spektakla

Huka je ob drugi zaporedni zmagi zeleno-belih v tretjem krogu Evrolige v nabito polnem Tivoliju dosegel kar 23 točk in na najlepši način prispeval svoj delež k čudovitemu večeru, ki se je začel z dvigom dresa Iva Daneua s številko 13. Ta številka se je ta večer lesketala ravno na hrbtu bosanskega igralca.

Memi Bečirovič, trener U. Olimpije: "To je tekma, ki se ne bo več ponovila v mojem življenju. Igralci imajo res neverjeten karakter, srce pustijo na parketu. Prevelike evforije ne sme biti, nadaljuje se tekmovanje tudi v Ligi NLB. Moramo premagati tudi take ekipe, kot bo v nedeljo Široki. To zmago želim proslaviti v krogu družine, na Štajerskem bo vesela noč."

Jasmin Hukić, igralec U. Olimpije: "Zelo sem utrujen po vsem, kar se mi je zgodilo v zadnjih dneh. To je posebna noč, dobil sem sina, sem v transu. Trener nam je vseskozi govoril, da je v Tivoliju vse mogoče in da je tudi CSKA premagljiv. Olympiacos ni bil naključje. Fantastična zmaga, ki bo za vedno ostala v mojem srcu in glavi."

Ettore Messina, trener CSKA-ja: "Čestitke Olimpiji za izjemno predstavo. Pokazali so največ ob pravem času. Nismo znali nadzorovati tekme v zadnjih treh minutah in pol. Predtem smo si nabrali nekaj prednosti, a smo končnico odigrali slabo. Po zmagi nad Olympiacosom so znova odigrali zelo dobro."

Matjaž Smodiš, igralec CSKA-ja: "Zaslužena zmaga Uniona Oiimpije. Igrali so s srcem in bili pogumni. Edina dobra stvar v tem porazu je, da je prišel v tako zgodnji fazi tekmovanja. Bolje zdaj kot v odločilnih dvobojih.

A. G./ Ž. K.

Podoživite zadnjih 30 sekund spektakla