Sani Bečirovič napoveduje prvo lovoriko Uniona Olimpije v novi sezoni. Foto: MMC RTV SLO
Sani Bečirovič napoveduje prvo lovoriko Uniona Olimpije v novi sezoni. Foto: MMC RTV SLO
Elektra Esotech
Elektra Esotech je lani navdušila v Pokalu Spar, kjer je klonila šele v finalu. Foto: Drago Perko/www.kosarka.si

V noči na soboto je namreč voda vdrla v dvorano na Ježici, kjer se je "dvignil" parket. Po usklajenem dogovoru je tekma prestavljena v malo dvorano v Tivoli, termin pa ostaja nespremenjen - nedelja ob 20.00.

Bečirovič: "Nabiranje lovorik je dolžnost"
"Pred nami je prva prava tekma sezone. Zbrali smo se pozno, kar se nam bo gotovo poznalo pri uigranosti – ne samo na tej tekmi, pač pa v začetku sezone nasploh. Poleg tega nas pesti tudi nekaj poškodb. Kljub temu je jasno, da je dolžnost Olimpije nabiranje lovorik, in s takim odnosom bomo nastopili tudi v nedeljo," je prepričan Sani Bečirovič, ki velja za najbolj zvenečo okrepitev zmajev.

Cerar: "Igralci čutijo poseben naboj"
"Letošnjo sezono bomo odprli s tekmo superpokala, kar je prvič v zgodovini Košarkarskega kluba Elektra. Tekmec je vselej atraktivna ekipa Uniona Olimpije, proti kateri vsi igralci čutijo poseben naboj in imajo dodatno motivacijo za igro. Verjamem, da bo ekipa Elektre Esotech prikazala, kaj je sposobna, in z borbenostjo nudila dober odpor favorizirani evroligaški ekipi Uniona Olimpije," pa razmišlja trener Elektre Borut Cerar.
Vsi zmagovalci superpokala
2003 Krka - Union Olimpija 63:81
2004 Union Olimpija - Pivovarna Laško 67:61
2005 Union Olimpija - Pivovarna Laško 88:79
2007 Union Olimpija - Helios Domžale 90:71
2008 Union Olimpija - Helios Domžale 67:56