Tim Lo Duca se vrača v domžalski športni park. Foto: www.nkdomzale.si
Tim Lo Duca se vrača v domžalski športni park. Foto: www.nkdomzale.si

24-letni Tolminec, ki je podpisal pogodbo do konca sezone 2011/12, naj bi zapolnil vrzel, nastalo po odhodu Džengisa Čavuševića. "V jesenskem delu nisem dobil prave priložnosti, čeprav ne vem, kje tiči pravi razlog za to. V bistvu se s tem niti nočem obremenjevati, saj sem se vrnil v Domžale, kjer obračam nov list v svoji karieri in zame je zgodba z Rudarjem že pozabljena. Dejstvo je, da sem zelo zadovoljen, da sem se vrnil. S športnim direktorjem Matejem Oražmom nisva potrebovala veliko časa, da sva se dogovorila za sodelovanje," je povedal Lo Duca.

"Občutki so dobri in v bistvu se počutim kot doma, saj sem se v Domžalah vedno dobro počutil. Večino igralcev poznam že od prej. Mislim, da bomo simpatična ekipa, ki bo zmožna narediti pozitiven rezultat. O trenerju pa sem slišal same pohvale, zato mislim, da nam v spomladanskem delu lahko uspe pohod na mesta, ki vodijo v Evropo," je še dodal.

S prihodom Lo Duce je bil zadovoljen tudi športni direktor Domžal Matej Oražem: "Po odhodu Čavuševića in ker v zraku visi prestop še enega našega napadalca, smo s trenerji ocenili, da je potrebno na tej poziciji v klub pripeljati novo okrepitev. Tim je pri nas igral že v 'zlatih' časih, a se takrat ni najbolj naigral, saj je v ekipi vladala izjemna konkurenca. Verjamem, da je v letih, ki jih je preživel pri Nafti in Rudarju, še dodatno napredoval in da bo prava okrepitev za našo ekipo. V letošnji sezoni se je zelo izkazal na tekmah proti nam in v kolikor bo nadaljeval s takšnimi predstavami, bomo vsi zelo zadovoljni."