Po napaki vartarja Julia Cesarja je tekmo v 90. minuti odločil Mario Gomez. Foto: EPA
Po napaki vartarja Julia Cesarja je tekmo v 90. minuti odločil Mario Gomez. Foto: EPA
Inter bo imel na Alianz Areni težko delo. Foto: EPA

"Inter me je presenetil. Igrali so na zmago, kar je zelo lepo. S tekmo so lahko zadovoljni navijači obeh moštev. Zaradi takih dvobojev je nogomet lep. Lani v finalu so napadali manj kot nocoj, a je bil izid zanje boljši. Toda to je nogomet. Imeli smo tudi malce sreče, a je bila to nagrada za našo odlično predstavo v 2. polčasu. Še enkrat ponavljam, Inter je bil odličen in sreča je, da je imel vratar Thomas Kraft dober dan," je po tekmi z veliko priložnostmi na San Siru povedal Van Gaal.

Leonardo: Naše priložnosti lepše
Trener Interja Leonardo pred povratno tekmo v Münchnu vidi možnosti svoje ekipe: "Bayern je imel žogo več v nogah, vendar so bile naše priložnosti lepše. Nismo imeli sreče. Najvažneje je, da se Bayerna ne bojimo. Z isto enajsterico bomo igrali tudi v Münchnu. Če bomo igrali tako kot v Milanu, imamo možnosti. Svojim igralcem ne zamerim prav nič."

Je Bayern končno našel vhrunskega vratarja?
Nemški Bild hvali predstavo Bavarcev, predvsem napadalno linijo Robben, Ribery, Müller, Gomez. Največ presežnikov pa je požel mladi vratar Bayerna, 22-letni Thomas Kraft, ki je v obup spravljal Eto'oja, Motto, Cambiassa ... In čeprav je v Bundesligi branil na 6, v Ligi prvakov pa le na treh tekmah.