Pred Kevinom Kamplom je najverjetneje še velika prihodnost. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Pred Kevinom Kamplom je najverjetneje še velika prihodnost. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Na lestvici so igralci, ki naj bi bili v prihodnjih mesecih še posebej pod drobnogledom nogometnega sveta, bodisi zaradi prihajajočega slovesa od nogometnih zelenic, statusa velikega talenta bodisi kakšnega drugega razloga.

Očitno je, da 24-letni slovenski nogometni reprezentant spada v srednjo kategorijo, še posebej zdaj, ko se pred nadaljevanjem spomladanskega dela iz Red Bull Salzburga po milijonskem prestopu vrača v Bundesligo k dortmundski Borussii.

"Kevin Kampl je v avstrijski Bundesligi očitno odstopal od povprečja, tako da ni presenečenje, da je Borussia poskusila srečo z njim. Za približno 10 milijonov evrov (odkupna klavzula) si je Jürgen Klopp privoščil še enega dih jemajočega igralca. Je on tisti jeziček na tehtnici, ki ga v Dortmundu tako obupno potrebujejo?" so med drugim zapisali.

Za Kamplom sta se uvrstila francoska nogometaša Alexandre Lacazette (Lyon) in Morgan Schneiderlin (Southampton). Na 89. mestu je še en slovenski nogometaš in bočni branilec Maribora Petar Stojanović.