Barcelona je leta 2009 osvojila naslov evropskega prvaka, za tretjo evropsko zvezdico pa je morala premagati prav Manchester United (2:0). Foto: EPA
Barcelona je leta 2009 osvojila naslov evropskega prvaka, za tretjo evropsko zvezdico pa je morala premagati prav Manchester United (2:0). Foto: EPA

Letošnja sezona najelitnejšega klubskega tekmovanja v Evropi se bo sklenila v soboto na Wembleyju, kjer se bosta za svoj četrti naslov evropskega prvaka udarila finalista izpred dveh let, Barcelona in Manchester United. Oba sta na Wembleyju (sicer še na starem stadionu, ki je bil zaprt leta 2000, porušen pa tri leta pozneje) v tem tekmovanju že slavila: United leta 1968, Barcelona pa leta 1992. Kdo pa bo sloviti pokal dvignil tokrat?

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri:
Na Facebooku poiščite našo skupino MMC ŠPORT - RTV SLO in kliknite gumbek "Like". Nato na našem zidu napovejte končni izid finalne tekme med Barcelono in Manchester Unitedom. Nagradna igra poteka od četrtka, 26. maja, do sobote, 28. maja, do 20. ure.

Nagradno vprašanje
Kakšen bo končni izid finalne tekme Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom? Svoj odgovor napišite na zid naše strani na Facebooku do sobote do 20. ure. Odgovori, ki bodo prispeli po 20. uri, ne bodo upoštevani.

Podeljene bodo tri nagrade
Izmed vseh uporabnikov, ki bodo pravilno napovedali izid, bomo izžrebali tri, ki bodo prejeli lepe nagrade. Prva nagrada je MMC-jeva majica, druga mali namizni nogomet, tretja pa torbica za dokumente.