ACH Volley je letos še devetič postal državni prvak. Foto: BoBo
ACH Volley je letos še devetič postal državni prvak. Foto: BoBo

Borislav Petrović je star 24 let in visok 201 cm. Kariero je začel v Vojvodini, zadnjo sezono pa se je s klubom Stade Poitevin VB Pro osvojil drugo mesto v francoskem prvenstvu.

Petrović ima visoke cilje
"Dela v ACH Volleyju se iskreno veselim, saj želim nadaljevati uspešno kariero in tudi igralsko napredovati. Z ACH Volleyjem želim tudi v novi sezoni potrditi primat tega odličnega kluba v državi, povrniti prvo mesto kluba v srednjeevropski ligi in si priboriti vstopnico za finalni turnir evropske lige prvakov. Oranžne zmaje sem sam izbral tudi zato, ker klub slovi po odlični organizaciji. Prepričan sem, da lahko tudi s svojim delom in trudom pomagam klubu k uresničevanju še višjih ciljev," je povedal Petrović.

Carlos Henrique Moreno je star 32 let in meri 192 cm. Po igranju v domovini se je preizkušal tudi v Evropi, igral je v Grčiji in na Portugalskem, njegova zadnja postaja pred Ljubljano pa je bila francoski Narbonne Volley.

Moreno si želi priložnosti
"Izredno sem vesel podpisa pogodbe z izjemno uspešnim ACH Volleyjem. Zame je čast, da sem dobil priložnost igrati za klub s takšno tradicijo zmagovanja. Resnično se veselim priložnosti, da tudi sam prispevam veliko k novim zmagam in k uresničevanju zelo visokih klubskih ciljev," pa je bil zadovoljen Brazilec.

Vodstvo ACH-ja s tem še ni končalo kadrovanja pred novo sezono.