Odbojkarji ACH Volleyja po zelo uspešni lanski sezoni upajo na ponovitev rezultatov tudi letos. Foto: MMC RTV SLO
Odbojkarji ACH Volleyja po zelo uspešni lanski sezoni upajo na ponovitev rezultatov tudi letos. Foto: MMC RTV SLO
Navijači ACH Volleyja
Navijači ACH Volleyja bodo letos nedvomno uživali ob vrhunski odbojki, na tekmah Lige prvakov pa bodo navijali tudi v Stožicah. Foto: MMC RTV SLO

Sobotna tekma, ki se bo igrala na štiri nize, bo imela dodaten čar, saj bo kanadsko izbrano vrsto vodil stari znanec Glenn Hoag, ki je Blejce vodil še lani in jih popeljal na zaključni turnir Lige prvakov ter do zmag v slovenskem pokalu in prvenstvu. Med vsakim nizom bodo potekali različni dogodki, s katerimi se bodo na Bledu spominjali zgodovine kluba in najzaslužnejših članov.

Oderlap: Letos smo imeli veliko dela
Na novinarski konferenci v Ljubljani je predsednik upravnega odbora kluba Rastko Oderlap povedal, da so imeli na Bledu veliko dela, saj so morali zapolniti vrzeli ob odhodu nekaterih igralcev in strokovnega vodstva, ki jim jih ni uspelo zadržati v klubu po zelo uspešni sezoni. "Mislim, da nam je spet uspelo sestaviti ekipo, ki bo dosegala podobne izide kot lani. Tudi letos je naš cilj zmaga v obeh slovenskih tekmovanjih, mednarodni ligi ter da se čim bolj približamo lanskim dosežkom v Ligi prvakov," je dejal Oderlap.

Želijo igrati tudi pred polnimi Stožicami
Ena izmed glavnih želj je tudi napolnitev dvorane v Stožicah za tekme Lige prvakov, vstop na prvi tekmi konec novembra proti Budvi bo prost. Vnaprej obljubljajo vrhunsko odbojko, saj ekipa trenira že od avgusta, odigrala pa je tudi nekaj pripravljalnih tekem. "Začetek sezone bo zahteven, saj bomo v mednarodno ligo krenili slabo uigrani, a tako je bilo tudi lani, pa nam je šlo dobro. Sicer pa do sprememb prihaja povsod," je novinarjem povedal kapetan blejskih odbojkarjev Andrej Flajs. Sklenil je: "Žal mi je nekaterih igralcev, ki so nas zapustili, a tudi z novimi soigralci bomo zelo konkurenčni. Sicer pa bodo pomembne predvsem tekme v Ligi prvakov, v vseh preostalih tekmovanjih pa ob koncu sezone."