Olimpijske igre v Sočiju bodo od 7. do 23. februarja. Foto: Reuters
Olimpijske igre v Sočiju bodo od 7. do 23. februarja. Foto: Reuters
Velika ledena palača - "Bolšoj" Soči
Posebne pozornosti bo kot vedno deležen hokejski turnir. Foto: Reuters

Na naslovu www.rtvslo.si/oi2014 boste našli vse, kar morate vedeti pred največjim zimskim dogodkom na svetu. Podrobno so razčlenjeni spored, zgodovina, statistika, največji slovenski uspehi ... Poseben podportal smo namenili hokeju, kjer bo na turnirju prvič nastopila slovenska moška reprezentanca na čelu z Anžetom Kopitarjem.

Pripravljamo številne intervjuje in klepete, tako iz Slovenije kot tudi iz Sočija, Olimpijski servis bo MMC nudil 24 ur na dan. Za zgodbe iz ozadja bo poleg televizijskih in radijskih kolegov skrbel Slavko Jerič, ki bo na samem prizorišču iger. Ob tem bo tudi odgovarjal na vprašanja bralcev v rubriki Športni SOS.

Na MMC-jevem portalu si boste lahko vse dogajanje z olimpijskih iger ogledali v živo prek nove aplikacije RTV 4D v visoki ločljivosti. Tudi če boste kaj zamudili, brez skrbi. Vse bo shranjeno v našem arhivu. Vsi goli, vse vožnje Tine Maze, vsi vrhunci skakalcev in drugih slovenskih športnikov.

Na MMC TV-ju si boste lahko v živo ogledali tudi dogodke, ki jih zaradi prekrivanja ne bo v prenosu na TV Sloveniji 2. Tu boste na svoj račun prišli predvsem ljubitelji hokeja.

MMC bo tekstovno vse dogodke spremljal v živo tudi s posebno aplikacijo "Scribble live", ki je naletela na izjemen odziv že med evropskim prvenstvom v košarki.