Foto:
Foto:

Vsekakor bo več znanega v petek zjutraj, ko bo odločitev morala biti dokončna, saj imajo Celjani napovedan čarterski polet v Madrid v soboto ob 7. uri zjutraj. Prevoz iz Madrida do Ciudad Reala naj bi bil avtobusni, in ne s hitrim vlakom. V enakem položaju so rokometaši Gorenja, ki bodo igrali prvo polfinalno tekmo s španskim Valladolidom.

V celjskem taboru so bolj zaskrbljeni zaradi poškodbo ramena Sergeja Rutenke na četrtkovem dopoldanskem treningu ob trku z Mihom Gorenškom.

"V bolnišnici so z ultrazvokom ugotovili, da kakšnega zloma ni, gre le za udarec in hematom. Vsekakor zelo boli in danes ne bom treniral, v petek pa bomo videli kakšno je moje stanje," je v zvezi s tem dejal Rutenka, ki je v nadaljevanju napovedal, s kakšnimi občutki celjsko moštvo potuje v Španijo: "Analizirali smo nekaj Realovih zadnjih iger, na treningih uigravamo kombinacije, ki bi lahko bile za Špance neugodne. Opazil sem, da letos v Realu vlogo prevzemajo posamezniki. To je razumljivo, saj je med njimi vsak zmožen prevzeti odgovornost. Menim, da imamo določene možnosti. V Španijo gremo z velikim upanjem ter veliko mero optimizma."