Po dozdajšnjih podatkih Ivica Obrvan ostaja v Rdeči dvorani tudi v naslednji sezoni. Foto: RTV SLO
Po dozdajšnjih podatkih Ivica Obrvan ostaja v Rdeči dvorani tudi v naslednji sezoni. Foto: RTV SLO
Slavko Ivezič

Celjski rokometaši so v soboto v svojem Zlatorogu izgubili v polfinalu slovenskega pokala proti Hrpeljcem, kar je prineslo nov val nezadovoljstva pri pristaših slovenskih prvakov. Njihov upravni odbor je novembra namesto Kasima Kamenica za trenerja določil Iveziča.

Obrvan ima z Gorenjem še dveletno pogodbo
Prva želja za njegovega naslednika v naslednji sezoni naj bi bil trener velenjskega Gorenja, velikih celjskih rivalov, Ivica Obrvan. Na celjsko klop bi lahko sedel le ob plačilu odškodnine, saj ima z Velenjčani še dveletno pogodbo.

Obrvan je v Gorenju zadovoljen
"Iz celjskega kluba so že pred časom vzpostavili stik z mano in izrazili željo po sodelovanju. Poudariti moram, da sem v Gorenju zadovoljen. Pogodba me veže še za dve leti, ali bom po koncu sezone zamenjal okolje, pa je stvar dogovora med kluboma. Do tega trenutka nisem še ničesar podpisal," je v izjavi za javnost dejal vodja strokovnega kadra pri osah.

Živko verjame v nadaljnje sodelovanje
Predsednik Gorenja Jani Živko ne dvomi o nadaljnjem sodelovanju: "Informacije, ki že kar nekaj časa krožijo v javnosti glede odhoda gospoda Ivice Obrvana iz Velenja v celjski klub, ne moremo potrditi. Ali je kakršen koli prestop realen? O tem sploh nismo razmišljali, saj imamo v klubu še naprej nespremenjene ambicije. Po razgovoru z njim smo ugotovili, da se pri nas zelo dobro počuti. Verjamemo, da bomo še naprej z njim sodelovali tako dobro."

Zorko za MMC: Ob želji pogodba ni tako zavezujoča
Nekoliko bolj rezerviran je bil v pogovoru za MMC direktor Celjanov Mijo Zorko: "Bili smo v stikih, vendar ni prišlo do nobenega konkretnega dogovora. Če je želja obojestranska, potem nobena pogodba ni tako zavezujoča, da se ni bi dosegel dogovor."

Ž. K.