Jure Natek je eden izmed nosilcev igre Gorenja, a zadnje dni zaradi zdravja ni treniral. Foto: www.rk-gorenje.com
Jure Natek je eden izmed nosilcev igre Gorenja, a zadnje dni zaradi zdravja ni treniral. Foto: www.rk-gorenje.com
Rokometaši Gorenja odhajajo v levji brlog

"Za nas bi bilo najbolje, če bi pred odhodom v Nemčijo analizirali tekmo z Veszpremom, si pogledali naše večje napake in jih skušali odpraviti. Ta pomemben del v pripravi moštva moramo preskočiti in se povsem osredotočiti na nemško ekipo," je nekoliko nejevoljno pred dopoldanskim odhodom v Nemčijo dejal trener Ivica Obrvan.

Nemci že zapravili dve točki
Rhein-Neckar
je na uvodnih štirih tekmah že dvakrat izgubil točko na domačem igrišču, tako da si bo težko privoščil nov spodrsljaj. Proti Chamberyju je v 37. minuti vodil z 21:13, potem pa so se nemški igralci preveč sprostili in iztržili zgolj točko.

Čupić se želi odkupiti
"Mi čutimo manjšo utrujenost, za nameček ima Ivan Čupić težave s palcem, Jure Natek pa še vedno čuti posledice bolezni in v zadnjih dneh sploh ni vadil. Imamo težave," je razkril težave slovenskih prvakov Obrvan, ki lahko na levem zunanjem položaju računa le na Momirja Rnića.

Osmoljenec sobotnega obračuna Ivan Čupić - njegovo sedemmetrovko za izenačenje je zaustavil nekdanji celjski vratar Dejan Perić - je pred današnjim odhodom z brniškega letališča v Karlsruhe dejal: "Na pretekli tekmi smo dokazali, da se lahko kosamo z vsemi ekipami. Upam, da so tudi naši privrženci to opazili in da nam bodo še naprej stali ob strani tako, kot so nam na tekmi proti Veszpremu. V Nemčiji bomo dali vse od sebe."

Skupina B, sreda ob 19.00 (prenos na TVS 2 in MMC-ju):
RHEIN-NECKAR LÖWEN - GORENJE
VESZPREM - BOSNA sobota
KIELCE - CHAMBERY sobota

Rhein Neckar Löwen in Veszprem po 6, Kielce 5, Chambery 3, Gorenje in Bosna po 2 točki.

Rokometaši Gorenja odhajajo v levji brlog