Lani je žirijo s svojo energijo, plesnimi sposobnostmi in nasmeškom prepričala plesalka Lea Perovšek. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Lani je žirijo s svojo energijo, plesnimi sposobnostmi in nasmeškom prepričala plesalka Lea Perovšek. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Ajda Sitar
Ajda Sitar je zmagala na predlanskem izboru. Foto: MMC RTV SLO

Lani je zmagala vrhunska plesalka Lea Perovšek, ki je svoje sposobnosti pokazala tudi na turnirju Zvezde plešejo v okviru Mariove oddaje Spet doma. Lea se je v paru s TV-voditeljem Boštjanom Romihom prebila do velikega finala.

Leta 2009 je na Miss športa navdušila atletinja Ajda Sitar in se lani prijavila tudi na prireditev Miss Slovenija. Postala je prva spremljevalka. Ker je zmagovalka Sandra Adam na svetovnem izboru zbolela, bi se kmalu zgodilo, da bi Ajda zastopala Slovenijo na Miss sveta.

Nepozabna skakalka na odru Festivalne dvorane
Idejni oče prireditve je leta 2003 prvič izpeljal Mis športa, kjer spoznavamo lepa dekleta in njihove športne sposobnosti. Letos bomo najlepšo slovensko športnico dobili 16. aprila v Festivalni dvorani v Ljubljani. Prireditev bosta vodila Ervin Čurlič in Britta Bilač.

Vabljeni ste, da na MMC-jevi spletni strani izberete svojo najljubšo kandidatko. Glasovanje so bo končalo v četrtek, 14. aprila, ob 18. uri.

Na vrhu je trenutno gneča, saj so (po abecednem redu) Adela Dobrijevič, Katja Šadl in Živa Viktoria Turk zelo izenačene.

Prireditelji bodo razkrili, katera je postala mis spletnega glasovanja, zato s svojimi glasovi pomagajte simpatičnim športnicam!



Dosedanje zmagovalke:
2003: Jana Šumi
2004: Lea Huskić
2005: Karmen Hribar
2006: Aneta Salihovič
2007: Natalija Waldhuber
2008: Pia Arhar
2009: Ajda Sitar
2010: Lea Perovšek