Foto:
Foto:

V Celju smo malce nepričakovano visoko zmagali. Ne verjamem, da so Makedonci sposobni doseči pet zadetkov in hkrati ne prejeti nobenega," pravi eden najboljših igralcev na prvi tekmi Dejan Plastovski.

"Poraz proti Primorju ne bi smel pustiti posebnih posledic, pač pa menim, da bi lahko kvečjemu pozitivno vplival na moje igralce," meni trener Pušnik, ki Korena verjetno ne bo uvrstil v prvo postavo. Misli so tako že pri žrebu prvega kroga. Celjani želijo uglednega tekmeca: "Barcelona ali pa zagrebški Dinamo da se jim maščujemo za poraz Maribora," pravi Marko Križnik. Srečanje se bo začelo ob 16.30.

Trener Ljubljančanov Suad Beširovič ves čas trdi, da je Olimpija boljša od Shelbourna, a to bo treba potrditi na igrišču. "Irci se bodo prisiljeni odpreti, s tem pa bo tudi za nas več prostora
v napadu. Smo optimisti. Igrali bomo svojo igro in se nikakor ne bomo zaprli. Menim, da smo dovolj močni, da zmagamo
," trdi Beširovič.

Največja težava je poškodba mišice napadalca Marka Kmetca, zaradi česar je v Dublin odpotoval še en "ranjenec" Blaž Puc. Šele tik pred tekmo bo znano, kdo od njiju bo igral. Irci so na prvi tekmi dobili upanje, ki ga povečuje še vrnitev enega njihovih najboljših igralcev Stevena Geoghegana. Tekma se bo začela ob 20.45.