Novak Djoković za svoj imidž skrbi na igrišču in zunaj njega. Foto: EPA
Novak Djoković za svoj imidž skrbi na igrišču in zunaj njega. Foto: EPA

"Dragi moj, ko sva se zadnjič videla, si bil tretji, danes pa si prvi, drugo mesto si kar preskočil ali kako? Čestitam ti," se je pošalil Jay Leno, ki ga je zanimalo tudi, zakaj je Novak pojedel travo po zmagi na letošnjem Wimbledonu. Srb ni znal voditelju razložiti, kaj ga je navedlo na to, dejal pa je, da si je v sanjah predstavljal, da je trava veliko bolj sladka in da nima okusa po potenju.

"Nole" je še enkrat podoživel zmago v Wimbledonu in razložil, da je v Beogradu, kjer je pekarna na vsakem koraku, težko vzdržati pri hrani brez glutena. "Kruh brez glutena ima okus kot stiropor," je povedal Đoković, ki je doživel preporod prav z brezgluteinsko hrano.

Leno je pokazal tudi njegove posnetke z začetka kariere in vprašal "Noleta", ali ob udarcih še vzdihuje, Srb pa je odvrnil, "da še vedno, a ne na teniškem igrišču."

Ob koncu oddaje so v studio prišli srbski plesalci kola, ki se jim je najprej pridružil Đoković, nato pa sta v krog stopila še Leno in igralka Katie Holmes, ki je bila prav tako gostja oddaje.

Srb se sicer pripravlja na sezono na trdi podlagi. Naslednji teden bo prvi nosilec na turnirju serije 1.000 v Montrealu.

"Noletovo" presenečenje, ki ga je priredil v oddaji, si lahko pogledate v spodnjem videu (od 7.43 naprej).