Foto:
Foto:


V okviru projekta EnPro, ki ga pripravlja društvo AIESEC Ljubljana, se bodo v mesecu februarju in marcu zvrstile tri okrogle mize na temo podjetništva.
Prva okrogla miza se bo osredotočila na predstavitev samega koncepta podjetništva in predstavila načine realizacije ideje o lastnem podjetju.
Kakšno je življenje podjetnika, kaj so prednosti in slabosti le-tega? Kakšno je stanje podjetništva v Sloveniji? Kje so priložnosti in kakšne so omejitve?
Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja bodo odgovarjali:
- g. Andrej Jereb;
- g. Enej Kuščer;
- g. Jernej Čopi;
- g. Jordan Berginc.

Okrogla miza bo potekala 19. 2. 2008 v Lila dvorani na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, s pričetkom ob 18.00 uri.
Ne zamudite te enkratne priložnosti!
Prijave na enpro@si.aiesec.org
Udeležba je brezplačna.
------------------------------------------------
Okrogla miza Bodi podjetnik! je prva izmed treh okroglih miz v sklopu projekta EnPro.
Pridružite se nam tudi na naslednjih:
26. 2. 2008 - Kako začeti?
Kam se obrniti na začetku poslovanja? Kje ter kako si zagotoviti kapital, kaj so dobre in slabe strani posameznih pristopov ter katere institucije lahko posamezniku pomagajo in kako. Gostje druge okrogle mize bodo G. Blaž Kos, g. Jure Mikuž, g. Janez Škrabec, g. Aljoša Jenko ter predstavnika JAPTI-ja in Tehnološkega parka Slovenija.
4. 3. 2008 - Podjetniško mreženje
Osredotočili se bomo na področje podjetniškega mreženja ter pomembnost socialnih mrež pri vodenju in razvoju podjetja. Skozi razpravo in pripovedi o izkušnjah gostov bomo sam koncept podrobneje opredelili, predstavili pa bomo tudi praktični vidik mreženja, kako se uspešno predstaviti drugim, česa se izogibati in k čemu stremeti. Na zadnji okrogli mizi bodo sodelovali g. Miloš Čirič, dr. Bor Rozman, mag. Edita Kuhelj Krajnović, ga. Saša Mrak ter SPEM komunikacijska skupina.
Vse okrogle mize se bodo odvijale v Lila dvorani Ekonomske fakultete univerze v Ljubljani s pričetkom ob 18.00.
Novico je napisal uporabnik Aiesec Lj