Z Iskalnikom ugodnosti do najugodnejše ponudbe Foto:
Z Iskalnikom ugodnosti do najugodnejše ponudbe Foto:


Splet nam je zagotovo prinesel vrsto zanimivih načinov iskanja izvajalcev, med drugim se lahko sprehodimo po mnogih spletnih straneh podjetij in si prebiramo njihove osvajalne teorije, ki nas dostikrat tudi razočarajo. A da ne bo tudi to brskanje po spletu mučno in dolgotrajno so poskrbeli v uredništvu portala Gradbenik.EU, kjer so razvili enostavno, a zelo učinkovito storitev Iskalnik ugodnosti. Kot sami navajajo, je Iskalnik ugodnosti idealen način iskanja izvajalcev ter podizvajalcev za lastne projekte.
Način delovanja
Povpraševalec enostavno dostopi do spletnega obrazca poimenovanega Iskalnik ugodnosti, preko katerega odda povpraševanje, ki zajema kraj izvedbe, čas izvedbe, vrsta iskanih del. Med drugim omogoča tudi dodajanje različnih dokumentov, ki podjetjem olajšajo izdelavo samega predračuna. Na koncu obrazec vsebuje izbiro dejavnosti podjetij, katera naj prejmejo povpraševanje. Potrditev obrazca povpraševanje razpošlje stotinam podjetij v Sloveniji, ki se ukvarjajo z obravnavano dejavnostjo. Ta podjetja, v zameno, odgovarjajo s konkretnimi ponudbami na povpraševalčev elektronski naslov brez vmesnih posrednikov.
Da je storitev resnično zanimiva, so poskrbeli s popolnoma brezplačnim dostopom in uporabo omenjene rešitve. Večina dosedanjih uporabnikov je bila s storitvijo zadovoljna, saj so praktično z enim klikom prejeli tudi več deset ponudb, kar jim je omogočilo lažjo izbiro. Na drugi strani pa so podjetja navdušena, saj so vse do sedaj črpala to pozitivno energijo povpraševanj poslanih direktno na njihove elektronske naslove.
Novico je napisal uporabnik Gradbenik.EU