Foto:
Foto:


Če se bo enak trend nadaljeval (kot kaže pa bo le še hujše) bomo ob sedanjih 500.000 neslovenskih prebivalcih in povečani nataliteti, že leta 2029 Slovenci v lastni državi postali manjšina, seveda ob pogoju, da bo takrat sploh še obstajala samostojna slovenska država. Slovenščina kar naenkrat ne bo več edini uradni jezik, proračunski denar Ministrstva za kulturo in šolstvo pa ne bo več namenjen slovenski kulturi in slovenskemu šolstvu. Skratka Slovenci bomo izumrli!
Zakaj režimska vlada Boruta Pahorja oz. koalicija vladnih strank zagovarja ali sodeluje pri politiki etnocida nad slovenskim narodom?
- prvič, ker na njih pritiskajo njihovi botri in sponzorji volilnih kampanj ''Tajkuni'', ki želijo preko trupel Slovencev maksimizirati profite in zaposlovati tuje delavce za borih 400 €. Slovenske delavce, ki so za Tajkune predragi, pa raje pošljejo na zavod, kjer prejemajo socialno podporo. Vendar kmalu tudi tujci ugotovijo, da se jim ne izplača delati za 400 €, zato se pritisk na socialno blagajno samo še poveča, na njihovo mesto pa prihajajo novi tuji delavci. Na enako število delovnih mest torej pretendirajo domači delavci in tuji delavci. Če je delovnih mest premalo neizogibno pade cena delovne sile. Prekomerno zaposlovanje tujih delavcev ob povečani brezposelnosti torej znižuje plače in prekomerno obremenjuje pokojninski, socialni in zdravstveni sistem države do njegovega razpada. Zaposlovanje tujcev je smisleno samo v primeru velike gospodarske rasti, torej ob povečanju števila delovnih mest in pomanjkanju domačih delavcev za ta delovna mesta, pri tem pa je treba paziti na nizko izobrazbeno strukturo tujih delavcev, ki jo v Sloveniji ne potrebujemo. V zahodno-evropskih državah so že ugotovili, da povečano zaposlovanje tujcev ne pripomorek h gospodarski rasti, tudi v pogojih gospodarske konjukture, sploh pa ne v ekonomski krizi, saj se zaradi povečanih stroškov iz naslova socialnih transferjev in dodatnih stroškov v zdravstvu dodana vrednost iz gospodarstva preprosto izniči. Treba se je namreč zavedati, da povabljenega tujega delavca v času velike gospodarske rasti, kasneje v času ekonomske krize in pomanjkanja delovnih mest, ne moreš kar preprosto zavreči kot nepotreben predmet potem, ko si ga predhodno povabil v svojo državo. Vsekakor zaposlovalna politika potrebuje neko premišljeno ravnanje s prednostjo do domačega delavca in državljana Slovenije.
- drugič, ker se zavedajo, da so dokončno zavozili gospodarstvo in finančni sistem v Sloveniji. Zato v pohlepu po obstanku na oblasti želijo ustvariti politično nestabilno okolje, s katerim bi preusmerili pozornost in prikrili svojo nesposobnost upravljanja z državo in krajo proračunskega denarja.
- tretjič, ker vedo, da njihovo podarjanje slovenskega ozemlja in morja Hrvaški, nikoli ne bo oproščeno.
- četrtič, ker si s priseljevanjem tujcev ustvarjajo novo volilno bazo tujcev, bodočih državljanov Slovenije, saj bodo volilne ovce - državljani Slovenije ob katastrofalnem stanju v državi prekoslej prišli h pameti in jih potem nikoli več ne bodo volili.
Česar so se tisočletja trudili tujci, torej izbrisati slovenski narod, bodo sedaj namesto njih, na mehek način opravili kar slovenski politiki! Slovenci, vzdignimo se in skupaj obranimo ter ohranimo slovenski narod, slovensko kulturo in slovensko državo.
Novico je napisal uporabnik Moja SLOVENIJA.