Naslovnice rumenih revij se kar tepejo za bolj bombastični naslov. Foto: Life & Style
Naslovnice rumenih revij se kar tepejo za bolj bombastični naslov. Foto: Life & Style
Brad Pitt in Angelina Jolie v Gospodu in gospe Smith - filmu, ki ju je pripeljal skupaj. Foto: EPA

Ona je že vrsto let spremljevalka Brada Pitta in mati nepregledne četice njegovih otrok. On je še dalj časa zvest francoski pevki in igralki Vanessi Paradis, s katero ima dva otroka. A to kljub temu ne ovira rumenega tiska, da ne bi že imel mokrih sanj o trenutku, ko bosta Joliejeva in Depp skupaj snemala vroče prizore za njun prihajajoči film The Tourist.
Angelina, nekakšna novodobna femme fatale, naj bi imela dvakratnega dobitnika naslova najbolj seksi moškega po izboru revije People že ogledanega. On pa se gotovo ne bo mogel upirati njenim čarom. Tako tabloidi. Govorice še podžigajo vztrajna poročila o vse večjih težavah v "zakonu" Pitt-Jolie.

G. in ga. Smith - krotek v primerjavi s Turistom
Pri Life & Styleu imajo scenarij že izdelan. Obudili so tudi spomine na akcijski film Gospod in gospa Smith iz leta 2005, v katerem sta se ob snemanju seksi prizorov zaljubila Angelina in Brad - in po snemanju katerega je Jennifer Aniston ostala brez soproga.
"Trganje kosov oblačil v ihti, naskakovanje kuhinjskih pultov, potiskanje ob stene in zadihan zaključek na razsutih tleh: Kemije se ni dalo zanikati med prizorom seksa Brada Pitta in Angeline Jolie v Gospodu in gospe Smith," se nostalgično spominjajo tabloidi.

A očitno naj bi bil ta prizor precej krotek v primerjavi z Angelinino erotično vlogo v Turistu. Pri Life & Style so pridobili osnutek scenarija pisca Juliana Fellowesa in poročajo, da bo nepopisljivo vroče med igralko, ki bo v filmu upodobila Interpolovo agentko Caro Mason, in njenim novim soigralcem. V vlogi Franka Taylorja, ameriškega turista, ki ga Angiejin lik izkoristi, da dobi, kar hoče, se bo preizkusil Depp. 46-letni Johnny in 34-letna Angelina naj bi svoje strastne prizore posnela do februarja.
Razkrite podrobnosti
"Obris njenega golega telesa je viden pod prho," draži scenarij, ki opisuje provokativno sanjski prizor. "Frank stopi do prhe in odpre steklena vrata. Dvigne Caro ob steklo, pograbi njeno gladko telo in jo besno poljublja. Ona mu vrne poljube s strastjo in ovije svoje mokre noge okoli njegovega hrbta."
Dva izmed najbolj vročih hollywoodskih zvezdnikov v trilerju, polnem spolne napetosti, čutnih poljubov, golote v javnosti in ljubkovanja dekolteja? Film, ki naj bi luč kinodvoran ugledal leta 2011, bo prav gotovo buril domišljijo gledalcev.
Joliejeva in Depp sta sicer v filmu zamenjala prvotno zasedbo, ki sta jo sestavljala Charlize Theron in ta hip najbolj vroče blago iz Avstralije, Sam Worthington (Terminator).