Čeprav Brad in Jen že dolgo nista več par, ju ves čas spremljajo govorice o ponovni romanci. Foto:
Čeprav Brad in Jen že dolgo nista več par, ju ves čas spremljajo govorice o ponovni romanci. Foto:

Zvezdniški par, ki se je po petih letih zakona razšel leta 2005, naj bi se sestal v newyorškem hotelu Essex House, kjer sta se Brad in Jen po nakjučju pred leti tudi prvič spoznala, piše revija Grazia.

Pitt je sicer pred dnevi Angelino Jolie spremljal v Jordanijo, kamor se je odpravila kot ambasadorka dobre volje. S seboj sta vzela tudi svoja najmlajša otroka, dvojčka Knoxa in Vivienne, ki sta ju v prestolnici Aman peljala na sladoled. Prodajalec je povedal, da sta svetlolasa dvojčka zelo podobna mami in da sta videti srečna.

Angie in Jen v slabih odnosih
Očitno pa starši, kot namigujejo tabloidi, niso, saj naj bi Pitt po vrnitvi odhitel k nekdanji ženi. To naj bi bilo že njuno drugo srečanje v New Yorku letos. Večkrat pa sta govorila tudi po telefonu, česar Angelina menda ne odobrava, saj sta z Jennifer v slabih odnosih. Na zmenek, ki je trajal eno uro, se je Brad prišel izpovedat in iskat tolažbo, še poročajo opravljivi jeziki.

Jennifer je Bradu povedala, da ona pač ni kriva za to, da imata z Angelino težave. Pittu je pojasnila še, da je sebičen in da mora težave rešiti sam. Še isti dan naj bi Brad s posvojencem Maddoxom odletel v Francijo ...