Bosta Angelina in Brad dobila sedmega otroka? Foto: Reuters
Bosta Angelina in Brad dobila sedmega otroka? Foto: Reuters
Angelina Jolie in Brad Pitt
Ali par pričakuje otroka ali sta se razšla? Foto: EPA

Najlepša ženska na svetu po izboru Vanity Fair Angelina Jolie je po navedbah tračarskega ameriškega časopisa Star v 10. tednu nosečnosti. Zaradi tega naj bi par tudi prestavil posvojitev otroka s Filipinov. Angiejino nosečnost je za časnik potrdil neimenovani vir. Po njegovih navedbah naj bi "najlepši" hollywoodski par, katerega odnos je po navedbah medijev v zadnjem času v krizi, upal, da bo novi otrok izboljšal njuno zvezo.

Pred kratkim je Daily Mail pisal, da si je par želel posvojiti sedmega otroka (imata že tri posvojene in tri biološke otroke) iz Mjanmara. Ker pa je tamkajšnja zakonodaja glede posvojitev precej stroga, sta se raje odločila za Filipine. 33-letna igralka naj bi si celo vzela odmor na snemanju filma Salt, da je lahko odletela na Filipine.

So nasprotja med njima prevelika?
Sicer pa naj bi Angelina in Brad zadnje čase preživljala težke trenutke. Angie naj bi doživela celo rahel živčni zlom zaradi ljubosumnosti. Po navedbah nekaterih medijev naj bi Brada zasačila pri masiranju varuške, kar je zadeve le še poslabšalo.

Po navedbah nekaterih medijev pa naj bi se par celo razšel. Po teh virih naj bi bila za konec razmerja kriva Bradova ljubosumnost, ker naj bi najel zasebnega detektiva, da bi sledil Angelini. Brad naj bi že iskal tolažbo pri nekdanji ženi Jennifer Aniston, oglasila pa se je tudi 23-letna Sudanka, ki živi v Franciji in naj bi pričakovala Bradovega otroka.

Par naj bi se tudi prepiral glede skrbništva nad njunimi otroki, Angelina naj bi za vse zahtevala polno skrbništvo in celo test očetovstva, saj naj ne bi bil Brad oče vseh treh otrok. Kakor koli, v medijih se o razvpitem hollywoodskem paru vsak dan pojavijo različne novice, kaj je res in kaj ne, pa bo pokazal čas.

A. M.