Bansi in Hoki vas vabita na ogled hokejske tekme. Pišite Bansiju na bansi@rtvslo.si in si priborite vstopnico. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer
Bansi in Hoki vas vabita na ogled hokejske tekme. Pišite Bansiju na bansi@rtvslo.si in si priborite vstopnico. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer

Na tekmi se bosta pomerili ekipi HDD Tilia Olimpija in EC VSV (Beljak). Na sporedu bo v nedeljo, 6. februarja 2011, ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli.

Bansi je že okusil navijanje v Hali Tivoli
Slon Bansi se je (seveda skupaj z zmajčkom Hokijem) udeležil hokejske tekme med Tilio Olimpijo in avstrijsko ekipo Gradec. Tekma je potekala v petek, 28. januarja 2011, v Hali Tivoli. In ker je Bansija neskončno močno prevzelo hokejsko navijaško vzdušje, je takoj namignil Hokiju, da si želi na tekmo povabiti tudi nekaj svojih radovednih prijateljev, ki pridno berejo njegovo spletno stran.

Nagradno vprašanje, brez tega res ne gre
Odgovor na "hokejsko" nagradno vprašanje je najbolj preprosto vprašanje na vsem širnem svetu, a kljub vsemu - nanj je treba odgovoriti in ga poslati na pravi naslov ob pravem času.
Najdete ga na Bansijevi spletni strani v tem hokejskem prispevku, kjer je na voljo tudi nekaj slontastičnih hokejskih fotografij. Naj vas le opomnimo: kdor prej piše, prej hokej gleda.

V spodnji galeriji vas vabimo na ogled fotografij, ki so nastale na hokejski tekmi 29. januarja 2011 v Hali Tivoli. Še več jih je in jih še bo na voljo v prihodnjih dneh na Bansijevi spletni strani. Seveda se v rubriki Bansi TV obeta tudi videoposnetek.

Nagrade, nagrade, nagrade ... Bansi je presrečen, ko deli nagrade
Sprehodite se malce po Bansijevi spletni strani in ugotovili boste, da trenutno potekata dve nagradni igri. Osvojite lahko enega izmed DVD-jev animirane serije Deželica Pimpan in možganske nagrade, ki se skrivajo v rubriki Skrivnostni možgani.