Joe znova slavi v Carlyjinem objemu. Foto: Reuters
Joe znova slavi v Carlyjinem objemu. Foto: Reuters

Britanski mediji so se po slabem posredovanju Ikerja Casillasa na tekmi proti Švici razpisali in za španski neuspeh okrivili vratarjevo dekle, špansko televizijsko voditeljico Saro Carbonaro, ki je stala za golom in tako motila nogometaševo zbranost. Oglasil se je tudi britanski selektor Capello.

Tako je na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki svojim nogometašem močno omejil stike z njihovimi spremljevalkami, vidijo jih lahko samo en dan v tednu, in sicer po tekmi. "V Južnoafriško republiko gremo, da bomo igrali in ne na počitnice," je bil odločen pred dnevi italijanski selektor na angleški klopi.

Zdaj pa naj bi po poročanju britanskega Daily Maila omilil svoj "ukaz". Tako sta se včeraj po nekajdnevnem odmoru združila Joe Cole in njegova izbranka Carly s hčerko Ruby v hotelu Palace.

V objemu so se znova znašli tudi Emile Heskey in njegova zaročenka Chantelle Tagoe, Ellie Darby in Matthew Upson ter zakonca Johnson, Glen in Laura.

Po drugi strani sta Collen Rooney in Alex Curran, dekle Stevena Gerrarda, trenutno v "pripravljenosti", da znova obiščeta svoja izbranca. Capello ima namreč svoje najboljše igralce pod budnim očesom in dejavneje posega v njihova zasebna življenja.