Megan Fox je nase opozorila z vlogo v megauspešnici Transformers, ki je po svetu zaslužila več kot 700 milijonov dolarjev. Foto:
Megan Fox je nase opozorila z vlogo v megauspešnici Transformers, ki je po svetu zaslužila več kot 700 milijonov dolarjev. Foto:

Za Megan so se zvrstile Jessica Biel, lanska zmagovalka Jessica Alba, Elisha Cuthbert, Scarlett Johansson, Emmanuel Chriqui, Hilary Duff, Trisha Helfer, Blake Lively in Kate Beckinsale.

"Megan Fox je zasluženo zmagala, saj je mlada zvezda v vzponu, njena spolna privlačnost pa je osvežila seznam najbolj seksi žensk," je povedal urednik FHM-ja.

Zunaj prve deseterice so ostale Angelina Jolie (12.), Eva Mendes (13.), Rihanna (14.), Lindsay Lohan (16.), Cameron Diaz (18.), Beyonce (20.), Heidi Klum (22.), Keira Knightly (28.), Marija Šarapova (29.), Gisele Bündchen (31.), Halle Berry (33.), Carmen Electra (34.), Jessica Simpson (35.), Adriana Lima (36.), Evangeline Lilly (37.), Christina Aguilera (39.), Katherine Heigl (49.), Kate Hudson (54.), Shakira (55.), Eva Longoria (59.), Fergie (60.), Mischa Barton (70.), Pamela Anderson (75.) in Paris Hilton (77.). Zadnje mesto je zasedla najbolj iskana ženska v spletnem iskalniku Google Britney Spears, predzadnje pa Victoria Beckham.

T. V.

Najvišje uvrščena Britanka na letošnjem seznamu najbolj seksi žensk je z 10. mestom Kate Beckinsale, ki je preboj v Hollywoodu dosegla s filmom Pearl Harbor.
20-letna ameriška igralka Blake Lively je zaslovela s serijo Gossip Girl in se povzpela na deveto mesto najbolj seksi žensk na svetu (po mnenju bralcev FHM Online).
Osmouvrščena Tricia Helfer je 34-letna kanadska manekenka in igralka, najbolj znana po vlogi v nadaljevanki Battlestar Galactica in kot voditeljica Kanadskega supermodela.
Najstniška senzacija Hilary Duff se je razvila v mlado - in po mnenju bralcev FHM Online seksi - žensko. Letos je pristala na sedmem mestu. Foto: EPA
V Montrealu rojena 31-letna igralka Emmanuele Chriqui je najbolj slavna po vlogi v ZDA zelo priljubljeni nanizanki Entourage ter seksi vlogi v nanizanki Unscripted.
23-letna Scarlett Johansson velja za eno najbolj erotičnih žensk na svetu. Igralka, ki je zaslovela s filmom Izgubljeno s prevodom, se trenutno videva z igralcem Ryanom Reynoldsom, poleg igralske pa načrtuje tudi pevsko kariero.
Elisha Cuthbert je zaslovela kot hči Jacka Bauerja v nadaljevanki 24, sloves najbolj seksi Kanadčanke po Pameli Anderson pa si je prislužila z vlogami v filmih, kot je bil Privlačna soseda. Uvrstitev na lestvici 100 najbolj seksi žensk 2007: 17. mesto.
Jessica Alba je izgubila krono najbolj seksi ženske in padla na še vedno zavidljivo tretje mesto.
Jessica Biel, spremljevalka pevca Justina Timberlaka, je svoj preboj doživela v seriji Sedma nebesa, kjer je igrala hči duhovnika, domišljijo moških pa je začela razvnemati z bolj drznimi vlogami. Na drugo mesto je napredovala z lanskega šestega.
Megan Fox se je na FHM-jevo lestvico 100 najbolj seksi žensk prvič uvrstila leta 2006, na 69. mesto Lani je napredovala na 65. mesto, letos pa je pristala na samem vrhu najbolj seksi žensk.