Ella, ljubljenka hrvaškega rumenega tiska, 'napada' Slovenijo. Foto: Zavod 69
Ella, ljubljenka hrvaškega rumenega tiska, 'napada' Slovenijo. Foto: Zavod 69

Kolikor dajete, toliko zahtevajte nazaj.

Ella Dvornik

19-letna Ella Dvornik, hči pokojnega hrvaškega glasbenika Dina Dvornika, je rojena Zagrebčanka, zaslovela pa je kot kontroverzna, nepredvidljiva in samosvoja najstnica v resničnostnem šovu Dvornikovi, hrvaški različici Osbournovih, ki ga je predvajala ena izmed hrvaških komercialnih televizij, so sporočili iz omenjenega nočnega kluba na obrobju Ljubljane. Ella, ki je takrat dobila vzdevek "hrvaška Kelly Osbourne", je v hipu postala ljubljenka rumenega tiska pri naših južnih sosedih in ena izmed najbolj prepoznavnih blogark v hrvaški blogosferi, so še dodali.

Za divji styling skrbi sama
Kontroverzna Ella, sicer študentka uporabnih umetnosti, rada vznemirja in šokira hrvaško občinstvo. Bodisi s svojimi razgaljenimi fotografijami bodisi kot igralka v hrvaški telenoveli Zakon ljubezni. V javnosti jo poznajo po poudarjenem ličenju in divjih stylingih, ki se ne ozirajo na modne zakonitosti, prezirajo trendovski šik in dajejo vedeti, da punca, ki jih nosi, niti približno ni pridna in poslušna mamina punčka. Izstopajoča oblačila, ki jih najraje nosi, si pogosto skroji in sešije sama.

Ella, ki je, kot pišejo njeni slovenski predstavniki, "po duši pustolovka in raziskovalka urbanih poti in stranpoti", se je med drugim preizkusila tudi kot fotomodel in uspešna manekenka, z znanim hrvaškim dnevnikom sodeluje kot provokativna kolumnistka, presenetila je kot novinarka družabnokronistične oddaje, piše pa tudi delno avtobiografsko knjigo v obliki dnevnika dekleta, ki trpi za anoreksijo in bulimijo. Ella pravi, da so njeni vzorniki ljudje, ki "začnejo s čiste ničle in končajo na veliki nogi", njen nasvet vrstnicam pa je: "Kolikor dajete, toliko zahtevajte nazaj."

Kolikor dajete, toliko zahtevajte nazaj.

Ella Dvornik