Katy ni všeč nov videospot Lady Gaga za pesem Alejandro. Foto: Rolling Stone
Katy ni všeč nov videospot Lady Gaga za pesem Alejandro. Foto: Rolling Stone

Katy je priznala, da velikokrat na spletu išče novice in informacije o sebi. "Vsak umetnik, ki pravi, da nikoli v Google ne odtipka svojega imena je nemaren lažnivec," meni pevka. Sama redno bere novice o sebi, kjer velikokrat najde tudi neresnice.

Meni, da je dobro, da spremlja novice, saj se lahko tako takoj odzove in pove, kaj misli. Ko so se pojavile govorice, da je grdo govorila o mladi pevki Miley Cyrus, je Katy na Twiter zapisala: "Nikoli nisem nič slabega rekla o Miley."

Perryjeva velikokrat opazi, da tudi drugi zvezdniki pogosto na Twiterju objavljajo povezave do člankov, ki govorijo o njih. Takrat se pevka zamisli: "Morda bi moral nehati vsak dan iskati sebe na internetu, svet se ne vrti okoli tebe."

V intervjuju za revijo Rolling Stone je Katy spregovorila tudi o zvezi z zaročencem Russellom Brandom in o njenem verovanju v Boga. Ne strinja se z uporabo verskih simbolov za lastno promocijo: "Občutljiva sem, če Russell domišljavo izgovarja Gospodovo ime ali če Lady Gaga daje v usta rožni venec."

Pevka meni, da ne more nastati nič dobrega, če mešaš spolnost in vero. Sama je svojo prvo veliko uspešnico I kissed a girl, ki je tudi nekoliko provokativna, razložila: "Da, poljubila sem dekle. Vendar nikoli nisem rekla, da sem poljubila dekle, medtem ko sva seksali s križem."