Ashley se je iz vampirke Alice Cullen prelevila v morsko deklico. Foto: EPA
Ashley se je iz vampirke Alice Cullen prelevila v morsko deklico. Foto: EPA

Ashley ali vampirka Alice Cullen je oblačila odvrgla na snemanju reklame za vodo. Na sebi je imela le narisane kopalke, ki jih je ustvaril umetnik Joanne Gair. Morda je bil razlog za to odločitev tudi povečano navdušenje nad soigralcem Taylorjem Lautnerjem, ki se je v filmu Mlada luna pojavil le brez majice.

Pred letom dni skoraj nihče ni verjel, da bo igralka storila kaj takšnega, saj je grozila vsem spletnim stranem, ki bi si drznile objaviti njene gole fotografije, ki so krožile po spletu.

Dvanajst ur za ene kopalke
Fotografije za reklamo, na katerih se 22-letna igralka pojavi v roza in oranžnih luskah, so snemali na Karibskih otokih. Ashley je po fotografiranju dejala: "12 ur je bilo potrebnih za ustvarjanje ene obleke iz lusk, vendar je bilo vredno. To je izkušnja, ki je nikoli ne bom pozabila."

Za svoje izklesano telo se zahvaljuje snemanju tretjega dela sage Somraka. Za film je veliko trenirala, saj je v njem veliko akcije. Vampirka je povedala, da so borbeni treningi napeli njene mišice in telo pripravili na to fotografiranje.