Gola natrenirana telesa moških in fantov že od leta 1973 razveseljujejo bralke revije Playgirl. Foto: Spletna stran revije
Gola natrenirana telesa moških in fantov že od leta 1973 razveseljujejo bralke revije Playgirl. Foto: Spletna stran revije
Bristol Palin in Levi Johnston
Novica, da najstnika Bristol Palin in Levi Johnston pričakujeta nezakonskega otroka, je lani razburila ameriško konservativno javnost - potencialne volivce McCaina in Palinove. Foto: EPA

Johnston se na fotografiranje, tako kot to počnejo filmski zvezdniki, pripravlja s strogim treningom: po tri ure na dan in šest večerov na teden v telovadnici v Anchoragu vadi s tamkajšnjim bodibilderjem in nekdanjim tekmovalcem za mistra Aljaske, Marvinom Jonesom, ki je najstniku predpisal strogo dieto z veliko vsebnostjo beljakovin in z malo ogljikovih hidratov.

Bo nekdanjo "taščo" spravil v zadrego?
Levi ima, kot je znano, sina z 18-letno Bristol, hčerko Sarah Palin, nekdanje republikanske podpredsedniške kandidatke, ki je julija odstopila z mesta guvernerke Aljaske. Objava Levijevih golih fotografij bi po namigovanju ameriških medijev lahko Palinovo spravila v zadrego, saj se njeno ime pogosto omenja v povezavi s predsedniško kandidaturo za leto 2012.

Naslednji mesec bo izšla tudi njena knjiga spominov z naslovom Going Rogue, po številu prednaročil bo velika knjižna uspešnica.

Kmalu potem ko je senator John McCain avgusta lani Palinovo izbral za svojo podpredsedniško kandidatko, se je Levi Johnston znašel v soju žarometov, saj je Palinova javno oznanila, da je njena najstniška (in neporočena) hči noseča in da se bosta z očetom otroka kmalu poročila. Par pa se je decembra, kmalu po rojstvu sina Trippa, razšel. Johnston se je oddaljil od Palinovih, videvajo se le, kadar obišče sina. Predstavniki Palinove tudi niso želeli komentirati Levijevega poziranja za Playgirl.

Johnston se sicer že nekaj časa trudi uspeti kot maneken in/ali igralec, precej časa je preživel v New Yorku in Los Angelesu. Njegov prvi tv-oglas za pistacije Wonderful je prišel na male zaslone te dni.

Kakšen je videti goli princ Charles?
Revija Playgirl, različica Playboya za ženske (menda pa imajo tudi velik delež gejevskega bralstva), v kateri pozirajo polgoli in popolnoma goli fantje in moški, izhaja od leta 1973, ko je bilo feministično gibanje na vrhuncu.

Playgirl je znana tudi po tem, da so h golemu poziranju leta 1990 povabili valižanskega princa Charlesa, leta 2002 pa so objavili slikovno reportažo The Men of Enron, v katerem je "zgoraj brez" poziralo nekaj nekdanjih uslužbencev te zloglasne družbe.