So lahko ženske srečne brez dramatiziranja? Foto:
So lahko ženske srečne brez dramatiziranja? Foto:

Ženske naj bi romantiko povezovale z občutkom trpljenja, saj mnoge menijo, da v zvezi nekaj ne deluje, če gre vse prelahko. Ženske obožujejo dramo, zato znanstveniki menijo, da nekatere bolj kot držanje za roke in romantične večerje ob svečah cenijo prevare in laži.

Vsak peti par meni, da je najbolj romantično, če preživijo miren večer ali romantično kopel v dvoje, vendar so znanstveniki ugotovili, da določena skupina ljudi romantiko povezuje s trpljenjem. Nekateri menijo, da ne morejo biti srečni, če v zvezi nimajo vsaj malo težav, saj te popestrijo njihovo življenje. Zelo visoko na lestvici najbolj romantičnih stvari je tudi zveza na daljavo, saj mnoge ženske menijo, da jim partnerji lahko veliko bolje izkažejo ljubezen, če so od njih oddaljeni.

Anketa je tudi pokazala, da se ženska ne bo mogla upreti vašemu šarmu, če jo boste zavajali, varali in obljubljali stvari, ki jih ne boste nikoli izpolnili. Znanstveniki vsa ta nenavadna spoznanja pripisujejo temu, da ljudje bolj cenijo nekaj, kar lahko izgubijo, ali nekaj, česar ne morejo imeti.