Jennifer želi, da parfum diši naravno. Naravne pa so tudi fotografije, ki jih je posnela za oglas. Foto:
Jennifer želi, da parfum diši naravno. Naravne pa so tudi fotografije, ki jih je posnela za oglas. Foto:

Na treh črno-belih fotografijah Jen razkazuje svoje izklesano telo, ki ji ga zakriva le kratko krilce. Parfum, ki bi v grobem prevodu pomenil smejanje življenju, se bo začel prodajati to sredo, najprej v prestižni trgovini Harrods, kjer bo tudi igralka. Tam bo v sredo oboževalcem in kupcem parfuma delila avtograme.

41-letnica je povedala, da je ves čas sodelovala pri procesu nastajanja parfuma, ki je trajal kar leto in pol. Vonj parfuma naj bi spominjal na dišave iz mesta Cabo San Lucas v Mehiki, ki je Jenniferin najljubši počitniški kraj. "To ni bilo le zato, da sem lahko pozirala pred objektivom in dala svoje ime na stekleničko. Počutila sem se kot kemik. Nastal je nek podaljšek mene, ne pa le moje ime na nečem," je povedala Anistonova.

Jennifer je povedala, da parfum diši privlačno in čisto, da je cveten, vendar ne preveč rožast. "Želim si, da bi ljudje dejali 'Kaj je to?' 'Dišiš čudovito'. Vendar predvsem hočem, da diši naravno," je razložila igralka.

To je njen prvi parfum. Novih podvigov pa Jen kar ne zmanjka, saj naj bi se v kratkem postavila za kamero in se preizkusila kot režiserka. Priznala je, da si želi nove izkušnje, kjer lahko uporabi svojo kreativnost.

Igralka je sicer že večkrat pozirala pomanjkljivo oblečena, kar si lahko ogledate spodaj.