Jordan je raje izbrala golo poziranje kot mir v hiši. Foto: EPA
Jordan je raje izbrala golo poziranje kot mir v hiši. Foto: EPA

Dane Bowers, pevec skupine Another Level, in mlada lepotička s pravim imenom Katie Price sta se začela sestajati leta 2000, skupaj sta zdržala dve in pol, nato pa je počilo. Katie je medijem razlagala, da je vsega kriv Dave, saj je takrat snemal duet s slavno "spajsico" Victorio Beckham, sama pa je bila prepričana, da v resnici počneta še vse kaj drugega.

Bowers pa je zdaj v hiši zvezdniškega Big Brotherja svojemu stanovalcu zaupal, da je vsega kriva zloglasna tretja stran angleškega tabloida The Sun. Gre za časopisno rubriko na tretji strani časopisa, v kateri dekleta ponosno razkazujejo golo oprsje. "Bila je neznansko ljubosumna na Victorio in hotela se mi je maščevati tako, da se sleče. Takrat sva bila že dolgo skupaj in bila sva precej resna, zato sem jo prosil, naj tega ne stori, pa je vseeno, zato sem jo pustil," je povedal Dane.

Dodal je še, da je Jordan k slavi pomagal prav njun vroči domači filmček, ki sta ga posnela v postelji, neznanci pa so jima nato videokaseto ukradli iz stanovanja in posnetek objavili na internetu. "Če ne bi bilo tega posnetka, Katie ne bi bila niti pol toliko slavna, kot je danes," se je pridušal.