18-letna Alina je zmagovalcu dražbe svojo nedolžnost dokazala s potrdilom z dveh ločenih ginekoloških pregledov. Foto:
18-letna Alina je zmagovalcu dražbe svojo nedolžnost dokazala s potrdilom z dveh ločenih ginekoloških pregledov. Foto:

Lahko bi naletela na kakšnega iztirjenca, zmagovalec dražbe pa je bil, vsaj po njenih besedah sodeč, pravi džentelman. O njem in dnevu izgube svoje nedolžnosti je Alina Percea spregovorila v pogovoru za revijo Closer.

Najvišji ponudnik na dražbi je bil 45-letni italijanski poslovnež iz Bologne, ki je dekletu plačal polet v Benetke, kjer sta skupaj preživela ves dan. Ogledovala sta si znamenitosti, noč pa preživela v prestižnem hotelu.

"Zelo mi je bil všeč in hitro sva se ujela. Sploh ni kazal svojih 45 let, videti je bil veliko mlajši," pripoveduje Alina. "Pogovarjala sva se v angleščini, saj on ne zna romunsko, jaz pa ne italijansko. Bil je zelo prijazen in pozoren, namenil mi je veliko komplimentov," je nadaljevala. "Povedal mi je, da ima dobro službo, žene in otrok ni omenjal, sama pa ga o tem tudi nisem povprašala," priznava Alina.

Dekle je januarja letos zapustilo rodno Romunijo in si poskušalo najti delo v nemškem Mannheimu, vendar je imela težave zaradi neznanja jezika. Finančne težave so bile razlog, da se je odločila za dražbo svoje nedolžnosti na neki nemški erotični spletni strani. Upala je, da bo končni izkupiček znašal 50.000, 60.000 EUR, a ji je uspelo doseči veliko manj. Izklicna cena je bila en evro, čez nekaj dni je narasla na 5.000 EUR, zmagovalec pa je ponudil 10.000 EUR.

T. H.